PDA

View Full Version : Travian Designer V1.1 Béta



rolf smit
15 Nov 2010, 08:33 AM
Hello everyone,

3 Weeks ago i started working on my own village planner, after introducing it to the dutch Travian players, i now introduce it to the English people. I have translated it my own, and my English is not that good, report any language errors!

What can you do with the travian village designer?


Login everywhere on the world
Design up to 14 villages
Share your village designes
Wonder of the world included
More comming soon (batle report saver)


You can access the village designer by clicking this link.

http://travian-designer.tk


I hope you all like it, and leave a comment,

Rolf Smit

ElementalGoDz
15 Nov 2010, 10:28 PM
I will have a quick go at this, is it any good?

EDIT:
This can actually be very useful for guides
For example: you want to post a Prt Scrn of your Village overview and don't want to make a new account and build it all or find someone elses account

MrWibble
16 Nov 2010, 12:18 AM
It's a bit counter-intuitive for me - I expected to be able to select a building, then the space. I was about to give up when I realised i had to click the space first then the building. It probably told me that on the screen before - but who reads things?:oops:

Also allows illegals (multiple palaces, palace + residence, Horse trough + brewery.

Can see it having uses.

rolf smit
16 Nov 2010, 02:07 PM
Also allows illegals (multiple palaces, palace + residence, Horse trough + brewery.

Can see it having uses.

I'm working on that part, but isn't it fun to build more residence:)

Rolf

Jack
16 Nov 2010, 05:12 PM
there is already something that does this, i needed it a while ago and you dont need to create an acc for it, but well done for going to the time of making it :)

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 11 seconds.

Mouse-Keyboard
16 Nov 2010, 06:02 PM
http://rolf.0009.ws/share.php?id=32

Epic hammer village :cool:

ElementalGoDz
16 Nov 2010, 07:02 PM
Lol yeah! ;)

Jack
16 Nov 2010, 08:17 PM
be a nightmare doing the ques though :(

Purplejelly86
16 Nov 2010, 08:18 PM
be a nightmare doing the ques though :(

Just raid your defenders (nod)

Only joking Jack, :loveyou:

Jack
16 Nov 2010, 08:20 PM
Just raid your defenders (nod)

Only joking Jack, :loveyou:
you better be
/me is dieing inside :(

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 25 seconds.
fail :horse:

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 5 seconds.
epic fail :horse:

Purplejelly86
16 Nov 2010, 08:22 PM
you better be
/me is dieing inside :(

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 25 seconds.
fail :horse:

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 5 seconds.
epic fail :horse:

I am Justin, Im too much of a fan of yours to mean it :horse:

Jack
16 Nov 2010, 08:23 PM
I am Justin, Im too much of a fan of yours to mean it :horse:

:mad::mad::mad: why do you even call me that!
I look nothing like him/her!

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 22 seconds.
fail :)

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 8 seconds.
epic fail :)

ElementalGoDz
16 Nov 2010, 08:25 PM
Because you act like a childish girl like him :D

Jack
16 Nov 2010, 08:27 PM
that was below the belt, shocking, shocking behaviour.

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 18 seconds.
fail :D

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 2 seconds.
epic fail :D

Purplejelly86
16 Nov 2010, 08:29 PM
:mad::mad::mad: why do you even call me that!
I look nothing like him/her!

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 22 seconds.
fail :)

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 8 seconds.
epic fail :)

You got the hair, your 13, and you just look like him :P

To keep on topic - Looks good, but i think theres another site like this, but you don't have to sign up to use it...

ElementalGoDz
16 Nov 2010, 08:30 PM
I can just tell why your spamming so much


that was below the belt, shocking, shocking behaviour.

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 18 seconds.
fail :D

This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 2 seconds.
epic fail :D

To get a 3rd Teuton thingy below your name :P


To keep on topic - Looks good, but i think theres another site like this, but you don't have to sign up to use it...

Yes, the sign up bit is stupid

Jack
16 Nov 2010, 08:30 PM
and im 15, and yeh as shaun said, which was what i said a while ago but meh

Mouse-Keyboard
18 Nov 2010, 07:36 PM
To get a 3rd Teuton thingy below your name :P

I already have 4 shields :cool:

A small problem with it is that it doesn't allow for the MB to be removed :(

GInger
19 Nov 2010, 05:28 PM
I already have 4 shields :cool:

A small problem with it is that it doesn't allow for the MB to be removed :(

It does [=

G

Mouse-Keyboard
19 Nov 2010, 08:25 PM
It does [=

G

It switches back when you save it ;)

GInger
19 Nov 2010, 08:53 PM
it switches back when you save it ;)

:( :(

Mouse-Keyboard
26 Nov 2010, 01:39 AM
So who else has made a village on this?

abyss
26 Nov 2010, 02:12 AM
I attempted to make a village but it didn't really go well :(

Mouse-Keyboard
26 Nov 2010, 02:20 AM
Epic supply village (http://rolf.0009.ws/share.php?id=36)

GInger
27 Nov 2010, 06:56 PM
Epic supply village (http://rolf.0009.ws/share.php?id=36)

LOL
How many MP exactly LOOL

G

Mouse-Keyboard
27 Nov 2010, 09:15 PM
LOL
How many MP exactly LOOL

G

Five :P

Assuming there's enough production in the village, you could send to a village 1 square away:
Gauls - 225,000 resources/hour (18,750 per trip)
Romans - 180,000 resources/hour (22,500 per trip)
Teutons - 300,000 resources/hour (25,000 per trip)

EDIT: All above numbers are 20X too small.

Gauls - 4,500,000 resources/hour (375,000 per trip)
Romans - 3,600,000 resources/hour (450,000 per trip)
Teutons - 6,000,000 resources/hour (500,000 per trip)

kingofthemad
27 Nov 2010, 11:01 PM
Could be my antivirus going dodgy, however it is coming up with 2 threats on the page

Mouse-Keyboard
28 Nov 2010, 11:52 AM
Storage village (http://rolf.0009.ws/share.php?id=38)

Jack
28 Nov 2010, 07:44 PM
A Village I Chiefed :( (http://rolf.0009.ws/share.php?id=40)

Mouse-Keyboard
28 Nov 2010, 08:13 PM
Ghost hammer village (http://rolf.0009.ws/share.php?id=41)

With a unique speed artefact, that would be able to go at 513fph, reaching any point on the map in less than 67 minutes (slow servers).

GInger
28 Nov 2010, 08:49 PM
Ghost hammer village (http://rolf.0009.ws/share.php?id=41)

With a unique speed artefact, that would be able to go at 513fph, reaching any point on the map in less than 67 minutes (slow servers).

Perfect for TT :):)

G

Mouse-Keyboard
28 Nov 2010, 08:53 PM
Perfect for TT :):)

G

That's what it's for, hence the name ;)

GInger
28 Nov 2010, 08:55 PM
That's what it's for, hence the name ;)

You could have a EI Ghost Hammer :p

G

Mouse-Keyboard
28 Nov 2010, 09:03 PM
You could have a EI Ghost Hammer :p

G

A ghost hammer is only TTs, and anyway, it has a palisade :rolleyes:

GInger
28 Nov 2010, 10:04 PM
A ghost hammer is only TTs, and anyway, it has a palisade :rolleyes:

I though a ghost hammer was just the fastest cav frin each tribe :eek::eek:

G

Jack
28 Nov 2010, 10:06 PM
its just cav... any kind of cav.... that goes fast

snofox
29 Nov 2010, 12:49 AM
A ghost hammer is only TTs, and anyway, it has a palisade :rolleyes:

How on earth can a hammer have a palisade?? A village maybe but a hammer .... ?

Jack
29 Nov 2010, 02:07 AM
the village has a palisade, which means it must be gauls, which means it must be TT's
http://i832.photobucket.com/albums/zz245/xIMEWATCHDIEIx/faceslap.gif

Mouse-Keyboard
30 Nov 2010, 06:11 PM
the village has a palisade, which means it must be gauls, which means it must be TT's
http://i832.photobucket.com/albums/zz245/xIMEWATCHDIEIx/faceslap.gif

Precisely.

If you had a village like that and a speed artefact, enemy solo accounts are screwed.

rolf smit
30 Nov 2010, 07:28 PM
I attempted to make a village but it didn't really go well :(

What dit not go well?



Could be my antivirus going dodgy, however it is coming up with 2 threats on the page

Hmm could you pleas send me a printscreen of it in pm?

thanks

2468hiyo
05 Dec 2010, 11:28 PM
It's round midnight now, and I might not be thinking straight, but what about being able to make a map of any custom way. So you could make or plan the perfect stronghold, or something like that? I dunno! Just came to mind when playing on travian.

Alex50036
09 Dec 2010, 07:32 PM
hmm actually thats not a half bad idea I map would be nice, abit delusional in some ways, but still a nice idea. I really like this my only concern is it dosen't seem to have a save button. Either that or I'm bein' stoopid.
I actually just make it so I can make random villages and maybe actually plan my future uses.
In fact I may even right a guide. (not about the app but using the app in the guide for pictures.)

Jack
11 Jan 2011, 06:15 PM
If the map could be linked with a server, so it had the certain field types then you could make a SH showing who gets what croppers etc, or are those for norty peoples?